Home Merken Blueair
Contact
Deskundig advies nodig van onze experts? Bel of mail gerust!
0497-512164 info@airsain.nl

Blueair

Luchtreinigers van Blueair passen bij uw levensstijl en inrichting. Stijlvol, energiezuinig, fluisterstil. Wie wil er niet schone binnenlucht inademen? Kies voor een prijswinnende Blueair luchtreiniger! Blueair biedt intensieve HEPA luchtreiniging voor mensen met allergieën, astma en andere aandoeningen aan de luchtwegen. Kies een Blueair luchtreiniger voor thuis of een Blueair PRO luchtreiniger voor gebruik in een kantoor, bedrijfsruimte of andere professionele omgeving.

Blueair Luchtreinigers

Blueair Onderdelen & accessoires

Selecteer het model waarvoor het accessoire / onderdeel / filter / onderhoudsmiddel nodig is.

Blueair Oude producten (niet te bestellen)

Kenmerken van Blueair luchtreinigers

Design

Slank en stijlvol, Blueair luchtreinigers passen bij uw levensstijl en inrichting. Uw Blueair luchtreiniger ‘past’ in elke kamer. Door de eigentijdse uitstraling van Blueair heeft het bedrijf een van de meest prestigieuze design awards in Scandinavië, de Excellent Swedish Design award, verdiend.

Energiezuinig

Door te voldoen aan de strikte energie-efficiëntie richtlijnen opgesteld door het Amerikaanse Environmental Protection Agency en het Department of Energy, hebben Blueair luchtreinigers de Energy Star verdiend. Door een beduidend lager energieverbruik betekent dit dat een Blueair luchtreiniger niet meer kost dan een enkele gloeilamp bij 24 / 7 gebruik.

Onafhankelijk gecertificeerd

U hoeft ons niet op ons woord te geloven hoe Blueair luchtreinigers presteren. De prestaties van alle Blueair luchtreinigers worden onafhankelijk gecontroleerd door de Association of Home Appliance Manufacturers (AHAM) en het Clean Air Delivery Rate (CADR) programma door tests die worden uitgevoerd door een onafhankelijk laboratorium.

Fluisterstille werking

Het ingenieus ontwerp minimaliseert geluidsoverlast voor een echte fluisterstille werking. Het geluidsniveau is zo laag dat je je afvraagt of je Blueair toestel is ingeschakeld. Als het blauwe lampje brandt, is Blueair rustig aan het werk om de kwaliteit van de lucht die je inademt te verbeteren.

HEPASilent technologie

Blueair's gepatenteerde HEPASilent® filtratie in combinatie met ionisatie technologie levert veel betere resultaten op dan alleen mechanische of elektrostatische technologie.

Milieubewust

Blueair producten bieden uitzonderlijke prestaties zonder het milieu te belasten. Blueair maakt gebruik van gepatenteerde kunststoffen die het minst schadelijk voor het milieu zijn.