Ozongeneratoren

Sorteer op:

Een ozongenerator wordt ingezet voor het verwijderen van stank en nare geuren wanneer luchtreinigers geen oplossing bieden. Ozongeneratoren bestrijden stankoverlast door de krachtige werking van ozon. Tijdens de intensieve ozonreiniging mag de ruimte niet betreden worden. Een ozongenerator / ozonreiniger is dus geen luchtreiniger voor continu gebruik, maar voor projectmatig gebruik of gebruik in industriële ruimtes waar geen mensen aanwezig zijn.


Lees meer

Rooklucht verwijderen

Een ozongenerator is de perfecte rooklucht reiniger. Rookgeur verwijderen is niet eenvoudig, maar een ozongenerator kan de klus aan. Om rooklucht uit een auto te verwijderen volstaat een kleine ozongenerator. Voor het verwijderen van rooklucht uit een woning - of bijvoorbeeld het verwijderen van brandlucht uit een industriële ruimte - is een sterkere ozongenerator nodig. Bij elke ozongenerator staat vermeld voor hoeveel m2 het apparaat geurverwijdering kan verzorgen, evenals het aantal mg ozonproductie per uur.

Ozonreiniging effectief tegen stankoverlast

Onze Airmaster, Idro en Trotec ozongeneratoren zijn opgewassen tegen de grootste stankproblemen. Ze leveren een ozonbehandeling waarbij alle geuren worden geneutraliseerd zodat elke binnenruimte snel weer fris ruikt. Geuren van afval, schimmel, rotting, rooklucht, riool, industrie, alle nare geuren worden afgebroken met een krachtige ozonreiniger. Informeer naar de mogelijkheden.

Let op! Wanneer een ozongenerator/reiniger in werking is, mag niemand de ruimte betreden.