Home Merken Stylies
Contact
Deskundig advies nodig van onze experts? Bel of mail gerust!
0497-512164 info@airsain.nl

STYLIES®

STYLIES® klimaatbeheersing voor huis en kantoor, stijlvol lucht bevochtigen voor een gezond binnenklimaat. STYLIES® luchtbehandeling: ultrasone luchtbevochtigers, luchtwassers, koud water verdampers en stoombevochtigers, STYLIES® luchtbevochtigers zijn compact, praktisch en geluidsarm. Stylies bevochtigers zijn geschikt voor bevochtiging van kleine ruimtes.

STYLIES® Luchtreinigers

STYLIES® Onderdelen & accessoires

Selecteer het model waarvoor het accessoire / onderdeel / filter / onderhoudsmiddel nodig is.

Soorten STYLIES® bevochtigers

Er zijn Stylies bevochtigers verkrijgbaar met diverse technieken van bevochtigen: Stylies luchtwassers, Stylies stoombevochtigers, Stylies ultrasone luchtbevochtigers en Stylies koud water bevochtigers. De luchtbevochtigers zijn praktisch, hebben een stille werking en verhogen de luchtvochtigheid snel.

STYLIES® luchtwasser - luchtbevochtiger

Luchtwassers bevochtigen de lucht door natuurlijke verdamping van water. Droge lucht wordt langs bevochtigingsschijven gevoerd welke vanuit een reservoir vocht aan de lucht afgegeven. Naast de bevochtiging wordt de lucht tevens gewassen. Luchtbevochtiger én luchtreiniger: zwevende verontreinigingen worden uit de lucht verwijderd. De luchtvochtigheid op peil én lucht tegelijk ontdaan van grove vuildeeltjes.

STYLIES® koud water verdampers

Fluisterstil lucht bevochtigen. Ideale luchtbevochtigers voor babykamer, kinderkamer en slaapkamer. Koud water verdamping via verdampingsfilters. Ook met deze bevochtigers vindt luchtreiniging plaats.

STYLIES® ultrasone luchtbevochtigers

Snel een hoge luchtvochtigheid in huis of kantoor met deze Stylies luchtbevochtigers. Geruisloze verspreiding van vocht in de vorm van een zeer fijn verdeelde mistnevel. Het vocht wordt direct gelijkmatig in de kamerlucht verdeeld.

STYLIES® stoombevochtigers

Lucht bevochtigen door middel van het verwarmen van water. Direct verspreiding van waterdamp in de lucht. Met deze wijze van bevochtigen wordt het vocht met een hoge temperatuur in de lucht gebracht.