Home Info Alle artikelen luchtreinigers Rook luchtreinigers van Blueair
Contact
Deskundig advies nodig van onze experts? Bel of mail gerust!
0497-512164 info@airsain.nl

Rook luchtreinigers van Blueair

Rook luchtreinigers Blueair Smokestop

Stank, vieze geuren

We hebben vaak last van onaangename geuren (stank) in het binnenklimaat. Bij overmatige blootstelling aan vieze geuren spreken we van stankoverlast. De oorzaken van stank kunnen van uiteenlopende aard zijn, daar komt bij dat stank zeer subjectief is. Een geur die door één persoon als stank wordt betiteld, kan een andere persoon slechts tot de uitspraak "vreemd luchtje" verleiden.

Stank in huis: muffe geuren, sigarettenrook, luchtjes van dieren

Meeste mensen ervaren geuroverlast als zeer hinderlijk. Een grote groep mensen reageert echter zeer sterk op de aanwezigheid van geuren. De zintuigen van deze mensen uit deze groep worden zeer sterk geprikkeld door de aanwezigheid van (sterke) geuren. Dit kan tot vervelende gezondheidsproblemen leiden.

Stankoverlast in huis kan onder andere veroorzaakt worden door:

  • Sigarettenrook en sigarenrook (verbranding van tabaksproducten),
  • Kooklucht (geuren die ontstaan tijdens koken)
  • Muffe geuren afkomstig van schimmelgroei,
  • Muffe geuren afkomstig van vochtschade,
  • Apparaten zoals printers,
  • Overdadig gebruik van parfums, deodorants etc.,
  • Nabijgelegen industrie,
  • Verkeer in de omgeving,
  • Geuren afkomstig van mensen (zweetgeur etc.),
  • Geuren afkomstig van dieren (natte vacht etc.)

Frisse lucht voor een aangenaam binnenklimaat

Zowel voor een goede gezondheid als voor een aangenaam verblijf in een ruimte is het zinvol om vieze geuren uit het binnenmilieu te verwijderen. Ieder van ons is gebaat bij frisse lucht. Een ruimte die vrij is van vieze geurtjes maakt een prettige indruk op uzelf, maar ook op gasten, medewerkers en bezoekers. Een frisse, geurvrije ruimte heeft snel een ontspannend effect op mensen.

Blueair Smokestop luchtreinigers voor het verwijderen van rook en stank

Frisse lucht in één of meerdere ruimten kan men verkrijgen door het inzetten van een Blueair Smokestop luchtreiniger, een luchtreiniger die rook en vieze geuren verwijdert door middel van diverse technieken toe te passen. Blueair Smokestop luchtreinigers bezitten een zeer effectief filter tegen sigarettenrook, VOC's, chemische luchtjes en andere geuren. Een Blueair luchtreiniger verwijdert de fijnste verontreinigingen extra intensief door gebruik te maken van ionisatie naast de filtertechnieken. Het Actief kool / PM 2.5 HEPA Smokestop filter in een Blueair luchtreiniger verwijdert ook stof, fijnstof, huisstofmijt, allergenen van huisdieren, pollen en andere kleine deeltjes die in de lucht zweven. De Blueair luchtreinigers zijn door AHAM gecertificeerd en hebben het EnergyStar® label waardoor hoge prestaties en een laag energieverbruik worden gegarandeerd.

Luchtreiniging sigarettenrook / tabaksrook

Een luchtreiniger is een zeer hoogwaardig technologisch apparaat. Denkt u bijvoorbeeld eens aan sigarettenrook. Sigarettenrook bevat rookstoffen die vrijkomen bij de verbranding van tabak. Deze rookstoffen worden niet alleen door de roker geïnhaleerd, maar ook andere mensen die zich in dezelfde ruimte bevinden ademen de rookstoffen in. Tabaksrook is een samenstelling van vele tientallen schadelijke stoffen. Een Blueair Smokestop luchtreiniger is in staat om het merendeel van deze schadelijke stoffen uit de ruimte te verwijderen door gebruik te maken van zeer goede filters en ionisatie. Naast het veroorzaken van stankoverlast is alom bekend dat sigarettenrook tot ernstige gezondheidsproblemen kan leiden.

Stank in vloerbedekking, gordijnen, meubelen

Rook van sigaretten, sigaren en pijptabak is een zeer complexe samenstelling van diverse stoffen die een vieze geur veroorzaken. Deze geurstoffen bevinden zich niet alleen in de omgevingslucht, maar worden ook opgenomen door vloeren, wanden en meubilair in een ruimte. Gedurende een lange periode blijven deze materialen geurstoffen en andere schadelijke bestanddelen afgeven aan de lucht in een ruimte. Hierdoor blijft geuroverlast in een ruimte gedurende een lange periode bestaan nadat men in de ruimte heeft gerookt.

Blueair luchtreinigers kopen: informatie, advies, service

Luchtreinigers helpen uw woning of werkplek vrij houden van onaangename geuren. Voorkom stankoverlast, en zorg op eenvoudige wijze voor een frisse woon- en werkomgeving.

Een ruim assortiment luchtreinigers

Luchtreiniger-s.nl biedt een breed scala aan luchtreinigers.
“Goed advies en en scherper prijs. Top!”
Dhr. Vos
“Telefonisch zeer goed geholpen. Dank!”
Pieter B.
Contact
Deskundig advies nodig van onze experts? Bel of mail gerust!
0497-512164 info@airsain.nl