Home Luchtreinigers Sharp KCA40EUW

Sharp KC-A40EUW - Luchtreiniger met bevochtiging

De Sharp KCA40 reiniger en bevochtiger van uw lucht is voorzien van wieltjes en heeft een zeer eenvoudig te gebruiken watertank. Deze bevochtiger is voorzien van een viervoudig filtersysteem.

De Sharp KCA40 reiniger en bevochtiger van uw lucht is voorzien van wieltjes en heeft een zeer eenvoudig te gebruiken watertank. Deze bevochtiger is voorzien van een viervoudig filtersysteem.

Uitverkocht
Dit artikel is niet te bestellen. Bekijk alternatieven.

Alternatieven

Productbeschrijving: Sharp KC-A40EUW - Luchtreiniger met bevochtiging

Plasmacluster reinigers zuiveren de lucht met behulp van positieve en negatieve ionen en ook nog eens met filters. De positieve en negatieve ionen breken vieze geurtjes en schadelijke stoffen af die in de lucht zitten.

Zo wordt sigarettenrook, uitlaatgassen en transpiratie lucht aangepakt door de ionen. Ze vallen dan uiteen in onschadelijke stoffen.

De ionen zweven door de gehele ruimte zo komen ze overal, ook onder de bank en achter de kast.

De Sharp is uitgerust met een viervoudig filter-luchtzuiveringssysteem. Hierbij hoort de voorfilter, afwasbare geurfilter, anti-microbacterieel HEPA filter en een luchtbevochtigingsfilter. De anti-microbacterieel HEPA filter zorgt ervoor dat bacteriën, schimmels, algen en andere microben worden voorkomen.

De capaciteit van deze bevochtiger is 450 ml per uur en is geschikt voor ruimtes tot 26 m2. De filters dienen te worden verwisseld na 12-24 maanden. Naast grondige reiniging ook een aangename vochtigheid met de Sharp KCA40.

Standaard meegeleverde accessoires: Sharp KC-A40EUW - Luchtreiniger met bevochtiging

  • 1 x Sharp FZ A41DFR Geurfilter
  • 1 x Sharp FZ A41HFR HEPA Filter
  • 1 x Sharp FZ A61MFR Luchtbevochtigingsfilter

Gratis Hygrometer!

Gratis TFA Thermo Hygro Climate

Ontvangt gratis de TFA Hygrometer Climate t.w.v € 23,90 bij bestellingen vanaf € 249,-