Home Merken LightAir
Contact
Deskundig advies nodig van onze experts? Bel of mail gerust!
0497-512164 info@airsain.nl

LightAir

LightAir Ionflow luchtreinigers / ionisatoren (voorheen LifeAir IonFlow): grondige luchtreiniging door krachtige ionisatie! Ionflow luchtreinigers van LightAir zijn krachtige ionisatoren. Dankzij de productie van grote hoeveelheden negatieve ionen verwijdert deze luchtreiniger in korte tijd de kleinste verontreinigingen uit de lucht. Een LightAir lucht ionisator staat hoog aangeschreven als fijnstof luchtreiniger en rook luchtreiniger.

LightAir Luchtreinigers

LightAir Oude producten (niet te bestellen)

LightAir Ionflow luchtreinigers (voorheen LifeAir IonFlow)

Een LightAir luchtreiniger / ionisator is ideaal voor het verwijderen van ultra fijnstof, fijnstof, stof, roetdeeltjes, rookdeeltjes van sigarettenrook en andere soorten tabaksrook, stuifmeelpollen, schimmels, virussen en bacteriën uit de lucht. Deze luchtreinigers hebben een uiterst stille werking. Geruisloze luchtreinigers, ideaal voor woonkamer, slaapkamer en kantoor.

Krachtige fijnstof luchtreinigers met een mooie vormgeving

LightAir Ionflow luchtreinigers hebben een uniek ontwerp en een krachtige werking. Een fraaie design luchtreiniger kopen? LightAir Ionflow is een sieraad in elk interieur! Krachtige fijnstof luchtreinigers met een mooie vormgeving. Deze luchtreiniger is verkrijgbaar in diverse modellen. Luchtreiniging van de kleinste verontreinigingen.