Home Info Alle artikelen luchtreinigers Hooikoorts stuifmeel en pollenallergie
Contact
Deskundig advies nodig van onze experts? Bel of mail gerust!
0497-512164 info@airsain.nl

Hooikoorts stuifmeel en pollenallergie

Hooikoorts en allergie

Hooikoortsklachten. Niezen, loopneus, verstopte neus, pijnlijke keel, gevoel van verkoudheid, hoofdpijn, vermoeidheid, traanogen. Wie herkent het niet? Hooikoorts is zeer vervelend, vooral als u er elk jaar een lange tijd last van heeft. Uw allergieklachten de baas blijven? Luchtreinigers verwijderen stuifmeel en pollen uit de lucht. U kunt opgelucht ademhalen!

Allergie en luchtreiniging

Luchtreinigers zorgen er voor dat u veel minder klachten als gevolg van hooikoorts ervaart in het voorjaar. Het zal een aangename verrassing zijn dat u ook eens van het mooie weer kunt genieten. Natuurlijk staat u buitenshuis bloot aan pollen die in de lucht aanwezig zijn. Echter in huis neemt de hoeveelheid pollen in de lucht sterk af door het gebruik van de luchtreiniger. Hierdoor herstelt u als u thuis bent, en slaapt u beter. Het is een fijne wetenschap dat thuis uw luchtwegen tot rust komen.

Luchtreinigers met pollenprogramma

Diverse luchtreinigers zijn uitgerust met een detectiesysteem voor luchtverontreinigingen. Indien de luchtreiniger een hoge concentratie pollen in de lucht waarneemt, schakelt de reiniger de intensiteit voor luchtreiniging automatisch op. Per seconde wordt dan een grotere hoeveelheid vervuilde lucht door de luchtfilters gevoerd. Na een korte periode zal dus een aanzienlijke hoeveelheid pollen uit de lucht verwijderd zijn.

Luchtreiniger tegen allergie

Een luchtreiniger haalt pollen uit de lucht zodat deze uw neus niet kunnen bereiken. Voor elke ruimte in huis, of ieder ander willekeurig gebouw, zijn geschikte luchtreinigers verkrijgbaar. U kunt een keuze maken uit diverse typen luchtreinigers mét of zonder luchtfilters. De capaciteit van de luchtreiniger dient te zijn afgestemd op de grootte van de ruimte(n) waar u de luchtreiniger opstelt. Laat u vrijblijvend informeren naar de mogelijkheden van luchtreiniging in huis.

Een ruim assortiment luchtreinigers

Luchtreiniger-s.nl biedt een breed scala aan luchtreinigers.
“Goed advies en en scherper prijs. Top!”
Dhr. Vos
“Telefonisch zeer goed geholpen. Dank!”
Pieter B.
Contact
Deskundig advies nodig van onze experts? Bel of mail gerust!
0497-512164 info@airsain.nl