Home Merken Edimax
Contact
Deskundig advies nodig van onze experts? Bel of mail gerust!
0497-512164 info@airsain.nl

EDiMAX

Sinds haar oprichting in 1986 is EDiMAX  uitgegroeid tot een van 's werelds meest toonaangevende fabrikanten van geavanceerde netwerkcommunicatieproducten. EDiMAX  Technology ontwerpt, ontwikkelt en produceert een breed scala aan netwerkoplossingen zoals een serie Outdoor en Indoor Air Quality meters.

EDiMAX Oude producten (niet te bestellen)

Edimax netwerktechnologieën

Edimax heeft haar hoofdkantoor in Taiwan. De wereldwijde aanwezigheid van Edimax strekt zich uit over Noord-Amerika, Azië en Europa en Edimax heeft vestigingen in Californië, Nederland, het Verenigd Koninkrijk, Polen, Roemenië, Frankrijk, Duitsland, Australië, India, Oekraïne, Verenigde Arabische Emiraten, Rusland, Italië, Spanje, China, Singapore en Hong Kong.

Edimax bedient momenteel meer dan 70 landen via haar wereldwijde distributiekanalen. Via haar internationale distributiecentra en kantoren kunnen ze tijdig logistieke diensten en ondersteuning aanbieden aan klanten over de hele wereld.

Outdoor en Indoor Air Quality meters

De uitgebreide productlijnen van Edimax voldoen aan de connectiviteitsbehoeften van elk netwerk of applicatie voor thuis en op kantoor. Edimax doet er alles aan om de nieuwste netwerktechnologieën aan de klant te leveren voor de meest betaalbare prijs, zo ook haar IAQ meters voor het meten van de luchtkwaliteit.