Home Luchtreinigers Winix AW600 - Luchtbevochtiger

Winix AW600 - Luchtbevochtiger

Winix AW600 bevochtigt en zuivert lucht door wassing van de lucht en gebruikt hierbij PlasmaWave™ technologie. Bevochtigen én reinigen met één apparaat zonder filters.

De bevochtiging is zowel automatisch als handmatig in te stellen. De wasser bevat tevens een grote watertank van maar liefst 7 liter.

De bevochtiger is zeer geschikt voor kamers of ruimtes tot 65 m2. Deze eye-catcher steelt gegarandeerd de aandacht.

Winix AW600 bevochtigt en zuivert lucht door wassing van de lucht en gebruikt hierbij PlasmaWave™ technologie. Bevochtigen én reinigen met één apparaat zonder filters.

De bevochtiging is zowel automatisch als handmatig in te stellen. De wasser bevat tevens een grote watertank van maar liefst 7 liter.

De bevochtiger is zeer geschikt voor kamers of ruimtes tot 65 m2. Deze eye-catcher steelt gegarandeerd de aandacht.

Uitverkocht
Dit artikel is niet te bestellen. Bekijk alternatieven.

Alternatieven

Productbeschrijving: Winix AW600 - Luchtbevochtiger

WINIX luchtwassers ... Een frisse kijk op schone lucht! Luchtbevochtiging én luchtzuivering!

De Winix AW600 werkt door water te verdampen om de gewenste vochtigheid op peil te brengen en daar ook te houden. Vervuilingen zoals stofdeeltjes en kalk blijven in de wasser achter tijdens dit verdampingsproces. Enkel het gezuiverde water komt in de lucht terecht. Een witte kalkneerslag bijvoorbeeld blijft in de luchtwasser.

De bevochtiger is zeer geschikt voor ruimtes of kamers tot 65m2 en heeft een bevochtigingscapaciteit van 0,5 liter / uur. Het waterreservoir heeft een inhoud van 7 liter. Deze stijlvolle en moderne bevochtiger zorgt dat uw kamer snel en gemakkelijk op het juiste bevochtigingsniveau zit.

Plasmasysteem

De wasser heeft naast de bevochtiging en de stof verzamelende eigenschappen ook een geavanceerd ozonvrij plasmasysteem. Dit ionisatiesysteem bestrijdt stoffen, allergenen en micro-organismen en breekt onprettige geuren af. Door de antistatische werking wat in het systeem zit kunnen stofdeeltjes zich niet aan de bevochtiger hechten.

Daarna filtert de HEPA filter en de koolstof filter de deeltjes uit de lucht. De HEPA filter verwijdert minimaal 99.97% van fijnstofdeeltjes van 0.3 micrometer. De koolstof filter verwijdert en absorbeert geuren zoals kookluchtjes, rook- en huisdiergeuren. Dit process wordt ook wel plasma- of actieve reiniging genoemd. Hierbij worden vervuilingen op moleculair niveau bestreden. De reinigende werking van deze ionen is actief in de gehele ruimte en dringt zelfs door in alle materialen, zo wordt ook uw gordijnen en bank gereinigd.

Eenvoudige, digitale bediening

Er zijn drie standen te kiezen waaronder een nachtstand die u handmatig kunt instellen, waarbij het toestel op een extra stille stand werkt met minder displayverlichting. De lichtintensiteit wordt gemeten door de lichtsensor waarna het toestel in automatische werking ’s nachts stil en energiezuinig kan werken. Hierdoor is het toestel ideaal om op de slaapkamer te zetten. De bevochtiger stoort u niet in uw nachtrust.

Cleancel™ coating tegen micro-organismen: hygiënisch en veilig in gebruik

Aan de binnenkant van de Winix wasser is een Cleancel™ antibacteriële coating aangebracht. Dit helpt tegen de groei en de verspreiding van micro organismen. De Cleancel™ coating helpt tegen de groei van bacteriën, schimmels, algen en andere micro-organismen. Zo voorkomt het dat bijvoorbeeld virussen zoals, Salmonella Enteridis of Escherichia Coli zich kunnen hechten en vermenigvuldigen op de kunstof oppervlakten in wassers en reinigers.

Gebruiksvriendelijk en eenvoudig te reinigen

De Winix AW600 is door de filtratie van de aangezogen lucht en Cleancel™ antibacteriële technologie een apparaat dat weinig onderhoud nodig heeft. Hiernaast is het ook nog eens makkelijk te bedienen. De filters voorkomen dat de lucht bevochtigende schijven in het toestel sterk vervuilen en dat de luchtvervuilingen in het waterreservoir terecht komen.

De antibacteriële eigenschappen van deze schijven voorkomen groei van bacteriën en andere micro-organismen. De schijven zijn eenvoudig schoon te maken omdat ze vaatwasserbestendig zijn. Hierdoor kunt u ze gemakkelijk en snel in de vaatwasser duwen.

Gebruiksvriendelijkheid en makkelijk schoon te maken, waren de punten tijdens het ontwerpen van de Winix. De schijven en de watertank kunnen makkelijk gereinigd worden omdat het toestel eenvoudig uit elkaar te halen is. Normaal gesproken is goed omspoelen voldoende. De open structuur en de gladde afwerking van de tank maken het schoonmaken met een doek zeer makkelijk.

De Winix wasser gebruikt geen vervangingsfilters omdat de zwevende stofdeeltjes uit de lucht aan de bevochtigingschijven blijven kleven. Doordat de schijven ronddraaien komen de vuildeeltjes vanzelf in het water terecht. De groei van bacteriën en andere micro-organismen wordt voorkomen door de antibacteriële eigenschappen van deze filters zonder bijkomende filters. Zo worden bacteriën, schimmels, algen en andere microben voorkomen.

PlasmaWave™

Plasmawave is een nieuwe technologie voor het zuiveren van lucht. Instabiele moleculen zoals, hydroxyl radicalen (OH), worden geproduceert door een plasma ionisator. Deze moleculen hechten zich vervolgens aan de vuiltjes in de lucht en breken onaangename geuren en micro-organismen af. Deze technologie wordt ook wel plasma-of actieve reiniging genoemd. Hierbij worden vervuilingen op moleculair niveau bestreden, anders dan passieve luchtreiniging waar de vervuilingen door filters worden bestreden.

Geen filters of andere vervangingsonderdelen nodig

Door de speciaal behandelde bevochtigingsschijven van de Winix AW600 heeft u geen andere filters zoals bevochtigingsfilters meer nodig. Dit bespaart u onderhoudskosten. De Winix zorgt ervoor dat uw kamer of ruimte snel en gemakkelijk bevochtigd wordt. Hij is zeer geschikt voor ruimtes of kamers tot 65m2 en heeft een bevochtigingscapaciteit van 0,5 liter / uur. Het waterreservoir heeft een inhoud van 7 liter.

Automatische stop

Bij een lege watertank schakelt de Winix automatisch uit.

Winix AW600, dé luchtwasser: altijd gereed en zuinig in gebruik!

Standaard meegeleverde accessoires: Winix AW600 - Luchtbevochtiger

  • 1 x Winix HCC1 Filterset

Onderdelen & accessoires voor: Winix AW600 - Luchtbevochtiger

Winix AW600

Gratis Hygrometer!

Gratis TFA Thermo Hygro Climate

Ontvangt gratis de TFA Hygrometer Climate t.w.v € 23,90 bij bestellingen vanaf € 249,-